Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
71. antitoxina bovina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Anticossos produïts en immunitzar una vaca, que s'utilitzen en immunoteràpia passiva en persones sensibilitzades a les proteïnes de cavall. [...]
72. blarney [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i gust dolç, generalment presentat amb forma arrodonida, originari d'Irlanda. [...]
73. taleggio [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i crosta rentada, originari de la zona de Bèrgam, a la Llombardia. [...]
74. appenzell [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantó històric suís d'Appenzell. [...]
75. colby
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa i gust suau i lleugerament dolç, originari de la ciutat nord-americana de Colby. [...]
76. emmental
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura i compacta i amb grans ulls, originari de la vall suïssa d'Emmental. [...]
77. tremolosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
78. bramul
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Crit de la vaca. [...]
79. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
80. stichelton [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet crua de vaca, de textura mantegosa i gust suau però intens, originari de la regió anglesa de Nottinghamshire. [...]
Pàgines  8 / 20 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>